Diplom G1Diplom G2

SE*OneCorner Cats

Våra katter

SE*Lialilja’s Furret, Nem n 09 21 Född: 2017-08-11
Han är en brunagoutimaskad neva masqurade och kallas Nobel. Han är en social och mysig kastrerad hane, som tycker om att vara där vi är, gillar att gå koppelpromenader och sitter och "gråter" på altanen när han inte får följa med oss ut på gården. Han sover nästan alltid med oss i sängen.

S*Mannegumman’s LaBieddie Epione, SIB ay 24
Född: 2017-12-10

Hon är en blågoldenspotted sibirisk katt som kallas för Curran. Vi döpte henne egentligen till Curie eftersom vi tyckte det passade ihop med Nobel. Dels för att hon är född på Nobeldagen och dels för att Marie Curie var den första kvinnan som fick nobelpriset.

Curran gillar också att på på koppelpromenader, men har inte samma behov som Nobel att vara där vi är. Hon tycker dock att det blir ganska orättvist om Nobel får gå ut på gården och inte hon.

Hon har fått tre kullar med 4 kattungar i varje kull. Vi planerar att hon ska få en fjärde kull innan vi kastrerar henne. Men vi har inte bestämt när ännu.

Madicken

SE*OneCorner Cat's Madicken,
SIB g 24
Född: 2020-11-19

Hon är en blåsköldpaddsspotted sibirisk katt, som också kallas för Madicken. Hon fick sitt namn från "Madicken på Junibacken", eftersom det är min favorit av Astrid Lindgrens figurer. Hon är en livlig ungkatt som aldrig sover. Hon gillar att busa med Nobel och att göra livet "surt" för mamma Curran.

Hon är vår framtida avelshona och vi planerar att para henne i slutet på sommaren eller tidig höst, beroende på när hon löper. Hon har gjort de tester som behöver göras innan parning med fina resultat.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK