Diplom G1Diplom G2

SE*OneCorner Cats

Våra katter

SE*Lialilja’s Furret, Nem n 09 21 Född: 2017-08-11
Han är en brunagoutimaskad neva masqurade och kallas Nobel. Han är en social och mysig kastrerad hane, som tycker om att vara där vi är, gillar att gå koppelpromenader och sitter och "gråter" på altanen när han inte får följa med oss ut på gården. Han sover nästan alltid med oss i sängen.

S*Mannegumman’s LaBieddie Epione, SIB ay 24
Född: 2017-12-10

Hon är en blågoldenspotted sibirisk katt som kallas för Curran. Vi döpte henne egentligen till Curie eftersom vi tyckte det passade ihop med Nobel. Dels för att hon är född på Nobeldagen och dels för att Marie Curie var den första kvinnan som fick nobelpriset.

Curran gillar också att på på koppelpromenader, men har inte samma behov som Nobel att vara där vi är. Hon tycker dock att det blir ganska orättvist om Nobel får gå ut på gården och inte hon.

Hon har fått två kullar med 4 kattungar i varje kull.

Madicken

SE*OneCorner Cat's Madicken,
SIB g 24
Född: 2020-11-19

Hon är en blåsköldpaddsspotted sibirisk katt, som också kallas för Madicken. Hon fick sitt namn från "Madicken på Junibacken", eftersom det är min favorit av Astrid Lindgrens figurer. Hon är en livlig ungkatt som aldrig sover. Hon gillar att busa med Nobel och att göra livet "surt" för mamma Curran.

Våra planer är att hon ska bli vår framtida avelshona om hon klarar de tester vi behöver göra innan parning. Vi kommer att göra testerna tidigast när hon blir 1 år.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK